Skip to content

RRETH NICK HALL

Nick Hall është Themeluesi dhe Presidenti i Pulse Evangelism, autor i librit Reset, dhe një nga zërat kryesorë të sotëm ungjillizues për brezin e ardhshëm. Ai ua ka predikuar Ungjillin mbi 330 milionë njerëzve në mbarë botën dhe ai e di se Perëndia nuk ka përfunduar ende.

“Jeta ime ekziston për ta vënë Jezusin në pulsin e një brezi.” – Nick Hall

Ajo që filloi në 2006 si një bindje për të ndarë shpresën e Jezusit në kampusin e tij të kolegjit është rritur në një lëvizje globale për të arritur të humburit dhe për të pajisur ungjilltarin e angazhuar për të transformuar brezin e tyre me Ungjillin me çdo mjet të nevojshëm.

Nick shërben gjithashtu në Komitetin Ekzekutiv të Shoqatës Kombëtare të Ungjillorëve dhe si President dhe CEO i Koalicionit Table. Ai jeton në Minneapolis, MN me gruan e tij Tiffany dhe tre fëmijët.

NICK HALL

“Njerëzit kanë nevojë për Jezusin, por ata do ta dëgjojnë Ungjillin vetëm nëse ka lajmëtarë të besuar.” – Nick Hall

Back To Top