Skip to content

TRANSMETIM I MIRE TE Premtes

sepse ne kurrë nuk kemi pasur më shumë nevojë për Grace

Shikoni premierën e transmetimit global të premten, 29 mars. Në dispozicion sipas kërkesës gjatë gjithë fundjavës!

Shiko tani

Zbuloni thellësitë e dashurisë së Perëndisë për ju kur shikoni transmetimin e Himnit të Hirit të Premten e Mirë. Kjo ngjarje e transmetimit në internet përmban shfaqje muzikore nga Miel San Marcos dhe Steven Curtis Chapman. Nick Hall do të ndajë një mesazh të fuqishëm që ju fton të bashkoheni me himnin e hirit të Perëndisë të kënduar mbi ju nëpërmjet kryqit të Krishtit dhe të ndani historinë tuaj të hirit të mahnitshëm.

5 mënyra se si hiri i Perëndisë mund t'ju mbajë

Perëndia ofron hir për dështimet, zhgënjimet, frikën dhe shumë më tepër.

Zbuloni se si të përjetoni fuqinë e hirit të tij në punë në jetën tuaj me “Këngët e Hirit” 5-ditore.

A DO TË NA NDIHMONI TË NDAJMË HIRIN E PERËNDISË NË TË GJITHË BOTËN?

Mbështetja juaj e sjell Ungjillin e Jezu Krishtit në pulsin e një brezi. Nëpërmjet ngjarjeve të transmetimit global si Himni i Hirit, ngjarjeve lokale, përmbajtjes dixhitale ose trajnimit të brezit të ardhshëm të ungjilltarëve, ju çlironi fuqinë e Ungjillit në një botë në nevojë.

Jepni tani për të ndarë Amazing Grace

Hapat e ardhshëm

Nëse keni besim te Jezu Krishti si rezultat i transmetimit të këtij Himni të Hirit të Premten e Mirë, le të dëgjojmë për të. Ne ju duam dhe duam t’ju mirëpresim në familjen e Zotit!

Si çdo familje, ajo nuk është e përsosur, por është e ankoruar në hirin dhe dashurinë që Perëndia ka treguar për të gjithë ne. Pra shtrihuni. Ndani historinë tuaj. Dhe le t’ju ndihmojmë të bëheni më të fortë në marrëdhënien tuaj me Jezusin.

 

E PREMTE E MIRE

E PREMTE E MIRE


“Hir i mahnitshëm… për mua, për ty, për ata, për të gjithë.”

Back To Top

Transmetimi i Himnit të Hirit të Premten e Mirë pati një ndikim global!